Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза за второто си препятствие на първия

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза за второто си препятствие на първия
Коментари Харесай

Тенис НА ЖИВО: Григор Димитров - Томи Пол

Най-добрият български тенисист  Григор Димитров  излиза за второто си затруднение на първия за годината шампионат от Големия шлем Australian Open. Хасковлията се изправя против Томи Пол в мач от втория кръг на конкуренцията в Мелбърн и има страховит късмет да стигне до 3-ия рунд с оглед по-ниското класиране в ранглистата на днешния си конкурент. 
Двубоят сред двамата е подложен под №3 в програмата на " Маргарет Корт Арена " и се чака да стартира към 5:00 часа българско време. Преди това има два мача от схемата при дамите. Може да следите срещата  Григор Димитров - Тони Пол НА ЖИВО в SportLive.bg
ПРЕДИ ДВУБОЯ 
Гришо започва нерешително присъединяване си на Откритото състезание на Австралия, откакто загуби първия сет в мача си против Хуан Игнасио Лондеро, само че сподели марков  тенис  в идващите 3 сета и завоюва справедливо с 3:1. Отпадането на двама от тежките противници в неговата част на схемата пък значи, че той има късмет да се изправя единствено против непоставени тенисисти до осминафиналите, където го чака евентуален дуел против Роджър Федерер. 
Томи Пол е относително непознато име за всеобщите почитатели на спорта, като сега е 80-и в ранглистата на ATP. В първия кръг той завоюва с 3:1 против Леонардо Майер. В кариерата си, стартирала в професионалния тур през 2015 година, той има 14 победи и 16 загуби и няма купа на своята сметка. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР